De radiologen van LumiRad verrichten radiologische werkzaamheden op verschillende locaties in de regio West-Brabant. Binnenkort komen daar 2 locaties bij en zullen de werkzaamheden per locatie gaan veranderen.

 

Nu:

Lievensberg Ziekenhuis in Bergen op Zoom en het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal: op beide locaties wordt het volledige pallet van radiologische onderzoeken uitgevoerd, voor zowel patiënten via de huisarts als via de medisch specialisten in het ziekenhuis. U kunt hierbij denken aan CT- en MRI-onderzoeken, röntgenfoto’s, mammografieonderzoeken, maar ook aan behandelingen zoals bijvoorbeeld een dotter van de bloedvaten in uw been of behandeling van een aneurysma van de aorta.

Etten-Leur: op deze locatie worden röntgenfoto’s, echo-onderzoeken en mammografieonderzoeken verricht voor huisartsen en voor de medisch specialisten die hier spreekuur houden.

Steenbergen: op deze locatie worden enkel röntgenfoto’s gemaakt, zowel voor huisartsen als medisch specialisten die op deze locatie spreekuur houden.

Oudenbosch: in Oudenbosch worden röntgenfoto’s gemaakt voor patiënten via de huisartsen in die regio.

 

Binnenkort:

Op korte termijn, in het voorjaar van 2015, worden twee nieuwe locaties, Lumina Diagnostiek, geopend, één naast het Lievensberg Ziekenhuis en één in het Franciscus Ziekenhuis, volledig gericht op snelle en kwalitatief goede diagnostiek (echografie, mammografie en röntgen) voor patiënten ingestuurd via de huisarts. Beide locaties kenmerken zich door hun servicegerichtheid en snelle werkwijze. Op beide locaties kunt u zowel zonder afspraak, als met afspraak terecht voor uw onderzoeken. Hierdoor zijn er geen wachttijden. Ook de locaties in Etten-Leur, Steenbergen en Oudenbosch zullen zowel op afspraak als zonder afspraak gaan werken.

Dit heeft tot gevolg dat in de ziekenhuizen in Bergen op Zoom en in Roosendaal geen radiologische diagnostiek voor patiënten via de huisarts meer zal plaatsvinden. Deze locaties zullen zich volledig gaan richten op diagnostiek voor de medisch specialisten in het ziekenhuis.